Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/4/d/meatandmore.nl/httpd.www/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/2/4/d/meatandmore.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wppizza/classes/class.wppizza.sessions.php on line 1083 Contact - Meat & More

Contact

Lopend of fietsend
Meat & More is perfect te bereiken lopend of op de fiets. Als u vanaf de Domkerk onder de Domtoren loopt, hoeft u alleen de Zadelstraat uit te lopen richting de Mariaplaats. Op de Mariaplaats aangekomen slaat u rechtsaf en loopt u de Mariastraat in, u vindt ons op nummer 8. Uw fiets kunt u op de Mariaplaats neerzetten maar fijner is nog de overdekte stalling onder het Vredenburg. Vanaf het Vredenburg loopt u de Lange Elisabethstraat in tot aan de HEMA. Hier slaat u rechtsaf de Mariastraat in.

Openbaar vervoer
Utrecht Centraal is vanuit alle hoeken van het land te bereiken en als u de uitgang richting de Mariaplaats neemt hoeft u alleen de Catharijne singel over te steken om op de Mariaplaats uit te komen. Op de Mariaplaats slaat u linksaf en loopt u de Mariastraat in, u vindt ons op nummer 8. Met de bus kunt u op het Vredenburg uitstappen. Vanaf hier steekt u het Vredenburg over richting de Lange Elisabethstraat. Bij de HEMA slaat u rechtsaf en loopt u de Mariastraat in.

Auto
Parkeren kan op Jaarbeursplein, Moreelsepark, Radboud, Stationsstraat, Rijnkade, Springweg, Paardenveld. Vanaf deze locaties is het 5-10 minuten lopen naar Meat & More.

Contact

    Name*

    Email*

    Question